سلام دوستان عزیز
من هم از دیپ فریز استفاده می کنم، و خیلی هم راضی هستم ولی نکته ای که باید به آن دقت کرد این است که گاهی اوقات بعضی نسخه های دیپ فریز از کار می افتد پس باید هر از گاهی به سیستم ها یه سری بزنید وگرنه ناگهان می بینید سیستم دیگه بالا نمیاد! این اتفاق یکبار برای من افتاد، البته با نصب یک آنتی ویروس و اسکن سیستم و سپس فعالسازی مجدد دیپ فریز مشکل حل شد.
فکر نمی کنم با توجه به وجود دیپ فریز دیگر نیازی به آنتی ویروس باشه چرا که هم برای آپدیت دردسر داره و هم سرعت سیستم را هنگام بالا آمدن کاهش میده.
مشکلی که من دارم با سرور هستش! مدتی هست که سرعت سرور به شدت افت کرده و با ریپیر و ریستور هم دردی دوا نشده! از تعویض ویندوز هم به شدت وحشت دارم چراکه دقیقا یک صبح تا عصر کافی نت بسته میشه، در ضمن این بار سوم خواهد بود که در طی 5 ماه گذشته میخوام ویندوز سرور را عوض کنم! با اینکه آنتی ویروس آپدیت شده نود32 دارم ولی نمی دانم چه مشکلی پیش آمده که سیستم به چنین روزی افتاده! خدا به من صبر بده!
چرا وحشت عزیزم یکبار دیگه از صبح تا عصر روی سرورت کار کن و همه برنامه ها و تنظیمات رو کامل انجام بده در اخر کار از درایو ویندوزت ایمیج بگیر .
دفعات بعد که خواستی ویندوز عوض کنی نیازی به نصب و تنظیمات جدید نیست . کافی با همون نرم افزاری که ایمیج گرفتی ، اطلاعات رو به همون شکلی که ایمیج گرفتی برمیگردونه . نرم افزار های زیادی هستند و فکر کنم GOST32 نرم افزار خوبی باشه .
ضمنا طی 5 ماه سه بار ویندوز عوض کردن خیلی زیاده فکر کنم اصولی کار نمیکنی (فلش نصب میکنی اول ویروس یابی کن و همه رو دلیت کن ، کوکی ها رو هرچند وقت یبار پاک کن ، هر نرم افزاری رو نصب نکن ، بازی نصب نکن و ...)